dcsimg
icon-arrow-large-down icon-arrow-large-left icon-arrow-large-right icon-arrow-large-up icon-arrow-medium-down icon-arrow-medium-left icon-arrow-medium-right icon-arrow-medium-up icon-arrow-small-down icon-arrow-small-left icon-arrow-small-right icon-arrow-small-up icon-calendar icon-circle-arrow-down icon-circle-arrow-left icon-circle-arrow-right icon-circle-arrow-up icon-circle-bookmark icon-circle-play icon-circle-print icon-circle-share icon-clock icon-exit icon-exit-small icon-fullscreen icon-gallery icon-info icon-minus icon-mute icon-pause icon-pdf icon-play icon-plus icon-search icon-share icon-social-delicious icon-social-digg icon-social-facebook icon-social-google icon-social-google-plus icon-social-linkedin icon-social-mail-ru icon-social-myspace icon-social-pinterest icon-social-stumbleupon icon-social-twitter icon-social-vkontakte icon-social-weibo icon-social-xing icon-social-yahoo icon-social-youtube icon-sort icon-video icon-website icon-arrow-small-right-teaser

Covestro – peneraju dalam penyelesaian bahan

Covestro merupakan syarikat polimer peneraju di dunia. Dengan bahan berteknologi tinggi dan penyelesaian aplikasi, kami ingin meluaskan sempadan perkara yang boleh dilakukan – untuk menjadikan dunia tempat yang lebih cerah.

Produk kami digunakan dalam pelbagai bidang kehidupan moden. Segmen utama yang dipenuhi keperluannya adalah industri automotif, pembinaan dan elektrik serta kayu dan perabot serta sukan dan rekreasi.

Kami berusaha mencari penyelesaian bagi cabaran yang kita hadapi masa kini: Kami membantu menjadikan kereta lebih ringan bagi menjimatkan bahan api. Sistem penebatan kami melindungi bangunan daripada haba dan sejuk bagi mengurangkan penggunaan tenaga. Dalam elektronik hiburan, produk kami menyokong kefungsian, keselamatan dan reka bentuk anggun.